maandag 23 augustus 2010

Inpakdag!

Vrijdag 20-8-2010

Vandaag niet was- of gehaktdag maar wel inpakdag voor het vervolg van onze vakantie. Na het hiken is nu het fietsen voor de komende 2 weken aan de beurt. We vinden het best wel jammer dat het hiken is afgelopen want het is ons zeer goed bevallen. Dit heeft natuurlijk ook  te maken met de inspirerende Oostenrijkse panorama's van Kirchberg. 

Toen we hier aankwamen was de auto afgeladen vol met bagage. Spullen waarvan we dachten dat we die perse nodig hadden, spullen waarvan we dachten dat we ze eventueel nodig hadden en spullen waarvan we dachten de we ze niet nodig hadden maar men-weet- nooit.


Met fietsvakanties is het noodzakelijk alleen spullen mee te nemen die perse nodig zijn. Iedere gram telt mee als de vermoeidheid toeslaat of als er bergop gefietst moet worden. Dus op dit moment kwalificeren we al onze meegebrachte spullen op hun noodzakelijkheid. Daarbij gadegeslagen door het jonge poesje van de buren die bij ons via het balkon is binnengelopen.


Vanavond de auto in de ondergrondse parkeergarage van Kirchberg parkeren waarvoor we een maandkaart hebben gekocht. Jammergenoeg blijven we niet een maand weg.  Dan zaterdagochtend de fietsen opladen, de sleutel van het appartement afgeven en dan gaan we op weg.

"Monique en John gaan Hiken" wordt vervolgd met "Monique en John gaan Fietsen".

Nu verkrijgbaar......... dus mis het niet!

John en Monique

1 opmerking:

  1. Aan alles komt een einde nu op naar het volgende dat is ook weer mooi.
    Ik zal dat app maar niet huren want ik zie wat jullie op bezoek krijgen.
    Geniet verder van jullie avonturen en doe voorzichtig.

    BeantwoordenVerwijderen