zondag 28 februari 2010

Home Again!!

Hoensbroek Woensdag 26 augustus 2009

Hallo luitjes,

We zijn weer thuis na 17 supermooie fietsdagen. Op onze kilometertellers staan welgeteld 1261 kilometers afgelegd van Praag naar Millingen (bij Nijmegen) zoals de officiƫle route loopt. Jammergenoeg hebben wij geen gelegenheid gehad om onze indrukken en belevenissen van deze mooie tocht tussentijds aan ons blog toe te voegen. Volgend jaar moeten we dat toch anders regelen.

Monique is reeds plannen aan het maken voor volgend jaar. Tot die tijd moeten we het doen met onze foto’s, filmpjes en prachtige herinneringen van deze prachtige route. We hebben net de foto’s, welgeteld zo’n kleine 700 stuks even bekeken en een toch wel verdrietig gevoel maakte zich van ons meester dat deze reis ten einde is. Aan de ander kant vinden wij het ook fijn om thuis te zijn in ons huisje bij onze familie. Maar als we na het weekend weer mochten vertrekken………………..!

De tent staat nu opgesteld in de tuin om te drogen, de slaapzakken hangen te luchten aan het droogrek, de was ligt opgestapeld in de wasmand, sommige tassen dienen nog te worden uitgepakt maar dat doen we morgen wel. Komende dagen proberen we onze belevenissen mettertijd op onze blog te zetten. Duidelijk mag zijn dat het geschreven woord nauwelijks kan weergeven wat wij zintuiglijk en emotioneel hebben beleefd vanaf onze fietsen, dus vanaf de 1st rang. Een verhaal is niet te vergelijken met het ter plekke horen, zien en voelen. Maar wij vinden het machtig mooi u deze verhalen te vertellen en wie weet raakt u door ons zelf besmet met de fietsvirus. Wij kunnen het u alleen aanraden!

Tot blog!

Filmpje!!!!

John & Monique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten