dinsdag 24 augustus 2010

Na zonneschijn komt regen!

22-8-2010 Zondag t/m 24-8-2010 Dinsdag

Hi luitjes,

Even een update van de laatste 3 dagen. Nu we nog internet hebben moeten we daar gebruik van maken.

Het weer is zomers op zijn top. Temperaturen van boven de 30 graden. We transpireren als gekken en zoals vanouds schelden we bij iedere klim dat het een lieve lust is. De omgeving blijft prachtig en de bergen die ons constant blijven achtervolgen (zo lijkt het) blijven intimiderend mooi om te zien.



Maandagavond hebben we lekker een pensionnetje met internet gepakt en zijn 's avonds lekker uit gaan eten. We hebben geschranst alsof het de laatste warme maaltijd was die we voorgezet kregen. 's Nachts werd ik constant wakker van het gedonder en gebliksem buiten. Monique niet die had haar oordopjes in en was niet wakker te krijgen. Tevens teisterden hevige regenbuien onze slaapkamerramen. Helaas was het vanmorgen niet beter en we denken dat we beter nog een nachtje kunnen blijven hier hoog en droog in het pension.



Echter we hebben de pech dat er geen kamer meer vrij is. Wel kunnen we tot 11H00 op de kamer blijven en geeft ze ons een adresje van 2 straten verder van een groot pension maar dan ook met grote kamerprijzen. Het beginsel van lekker low-budget fiets-kamperen komt dan wel heel erg onder druk te staan. Ach ja, we zijn  niet van suiker (slik) en de regenpakken doen dan ook eens tegen onze zin hun plicht waarvoor ze zijn gekocht. Maar toch blijft een goede kamer met alle gemakken heel erg aan ons trekken.


Momenteel wikken en wegen we wat de doorslag zal geven. Zal de natuurliefhebber de overhand nemen en trotseren we fietsend het koude hemelwater of zal de naar luxe neigende mens in ons opstaan en een duur kamertje nemen tegen belachelijke toerismeprijzen?

Wordt vervolgd!

Vanuit een nat Gmunden in Oostenrijk....

John & Monique

1 opmerking:

  1. Mooie foto,s,
    Hopelijk word het weer beter en anders toch maar weer een pensionnetje.

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen